06-51796211 info@inezpire.nl

Psychosociaal therapeut & trainer

Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Mijn persoonlijke boodschap voor jou

Het ontdekken van je zelfherstellend vermogen en weer sociaal sterk in je leven staan is voor iedereen binnen handbereik. Iedereen verdient een nieuwe start in zijn leven. Ongeacht waar je vandaan komt en wat er is gebeurt.

Onvoorwaardelijk en zonder waarde oordeel ben ik vanuit mijn hart een sociale zorgverlener en trainer die mensen terug zet in hun levenskracht. Dat zij weer zingeving en levensgeluk ervaren. Dat mensen groeien in hun talent en werk. Ik zie graag dat mensen ongeacht wie zij zijn, waar zij vandaan komen en wat zij hebben meegemaakt weer van het leven kunnen genieten en nieuwe kansen kunnen creëren. Dat ik de passende ondersteuning en training in gedragspatronen en emotionele balans kan geven. Mensen een leven met meer zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en zelf regie en balans kan laten ervaren. Dat je leert vertrouwen op je eigen helende kracht en zelfredzaamheid. Dat de eenzaamheid ruimte maakt voor nieuwe verbinding, Daar sta ik voor.

Ervaringsdeskundige in het hervinden van innerlijke helende kracht en levensgeluk. Want ja, ik weet hoe het voelt om de zingeving kwijt te raken en geen toekomst te zien. Hoe oude emoties en gedragspatronen in de weg kunnen zitten in je persoonlijke groei. Waardevolle kennis om met iedereen te delen op een veilige en professionele manier. “Vraagstukken over jouw vitaliteit, zelfredzaamheid, levensgeluk, zingeving, stress preventie, levens-, relatie en persoonlijke vragen. Dat is waar ik mij dagelijks mee bezig houdt.”

Door mijn eigen persoonlijke ervaringen is mijn passie voor groei en ontwikkeling ontstaan voor de medemens en vooral de doelgroep jongeren.  Effectieve praktische behandelingen en therapieën zijn ontwikkeld voor jong en oud. Voor mensen die kennis willen maken met energetische hulpverlening werk ik graag samen met Energiepraktijk Balance

Ik begeleid mensen door middel van positieve psycho educatie en therapie met als specialisatie de familiedynamiek. Een holistische aanpak van lichamelijk, geestelijk en de verbindende energie van de mens. Door middel van een transparante aanpak per sessie, het voorhouden van een spiegel en de inzet van praktische vaardigheidstrainingen. Hierdoor krijg jij inzicht en grip en word je bewust van jouw gevoelens, handelen in gedrag en/of het gedrag van anderen. Mijn manier van begeleiden van jongeren en volwassenen kenmerkt zich als veilig, vakkundig, persoonlijk, praktisch, met warm hart en een tikkeltje humor. Ik help je op weg richting jouw doel en ontwikkeling in zelfredzaamheid & levensgeluk. Je hoeft het niet alleen te doen. 

Iñez van Boxtel

Psychosociaal counselor met 15 jaar praktijk ervaring

Volg mij op Social Media:

Sociale innovatie trainingen voor het bedrijfsleven.

Wat is sociale innovatie?

Sociale innovatie. Slimmer Werken. Innovatief Organiseren. Allemaal termen die gebruikt worden om aan te geven dat concurrentievermogen, productiviteit en nieuwe producten niet vanzelf uit de lucht komen vallen, maar dat er een specifieke organisatorische context en stijl van leiding geven nodig is om vernieuwing en verbetering een kans te geven.

Voor mij bestaan er drie typen innovatie:

  1. Het eerste type is de strategische innovatie. Hier gaat het er om dat je als bedrijf een totaal nieuwe manier van kijken en reageren op de externe omgeving ontwikkelt, waardoor de structuur en de wijze van concurreren in je bedrijfstak fundamenteel wijzigt. Zonder visie geen innovatie.
  2. Het tweede type innovatie is de technologische innovatie. Dit is het type vernieuwing dat door de meeste mensen als innovatie wordt herkend.
  3. Het derde type innovatie is sociale innovatie. Dit is voor mij een vernieuwing van de wijze waarop de organisatie wordt bestuurd (management) en de wijze waarop het werk en de samenwerking tussen werknemers wordt georganiseerd. Je kan pas spreken van een echte innovatie als de organisatie effectiever en efficiënter werkt en productiviteitswinst oplevert. Het gaat er om het potentieel binnen organisaties maximaal te ontwikkelen én te benutten. Met potentieel bedoel ik zaken als inzet, flexibiliteit, motivatie, kennis, kunde en creativiteit.

Mijn overtuiging is dat de drie typen innovatie niet los van elkaar staan. Voor elke doorbraak is een stukje strategische (anders kijken, leren, adaptief vermogen), technologische (ideeën omzetten in tastbare producten en processen) en organisatorische (mensen beter laten samenwerken, arbeidsproductiviteit) innovatie nodig.

We hebben sociale innovatie nodig om het te laten werken !

ONDERNEMERS KUNNEN BIJ MIJ TERECHT VOOR:
• Training en coaching in leiderschap, eigenaarschap, familie & bedrijfs- belangen
• Crisis management en organisatie ondersteuning tijdens bedrijfsaanpassingen
• Procesbegeleiding en bewaken bedrijfscultuur en het DNA
• Interne organisatie analyse incl. teamdynamiek trainingen voor een succesvolle bedrijfsopvolging.

Iñez organiseert kennissessies en masterclasses over sociale innovatie bij familiebedrijven tijdens de bedrijfsopvolging, daarnaast geeft zij workshops door het hele land bij bedrijven, scholen en andere organisaties over persoonlijk leiderschap, eigenaarschap, zelfredzaamheid, team ontwikkeling en ondernemersvaardigheden. Voor boekingen en prijzen neem contact op. https://inezpire.nl/afspraak-maken/

Psychosociaal Counselor

Volgens PLATO/CPION  Registeropleiding Psychosociale Kennis SHO HBO

Complementair Aanvullend Therapeut

Erkend therapeut bij CAT Vergoedbaar 

 

Erkende Master NLP / NEI

Master opleiding by Dr. Richard Bandler Co-Developer of NLP  en Neuro Emotionel Integratie

RET /Hypno/Regressie therapie

Erkende opleidingen Rationeel – emotieve therapie, Hypnotherapie & Regressie HBO

Hoe mensen mij als persoonlijk ervaren

Onlangs weer in contact gekomen, en zij is niks veranderd: vaardig, doortastend, kundig en hardwerkend. Inmiddels met een behoorlijke dosis levenswijsheid, aanvullende opleiding en ervaring. En daarbij een ontzettende lieve, warme en mooie vrouw! Ervaar haar als persoon vooral energiek, enthousiast, dapper en doortastend.

Monique

E-coach OKL/ketogene Lifestyle, Ketoservices.com

Wil jij jezelf sociaal sterk in je wereld zetten?

Het werk van Inezpire reikt verder dan alleen het oplossen van problemen. Mijn doel is dat de kwaliteit van leven van cliënten zo hoog mogelijk is en dat ze langer gelukkig leven. Ik ga dan ook uit van twee waarden; de kracht van zelfredzaamheid en innerlijk levensgeluk!