Grip op stress en angst, meer rust en zekerheid!

Maak de eerste stap voor een positieve verandering in je leven, je kernkracht hervinden en grip te krijgen op jouw innerlijke rust en toekomst. Sociaal sterk jezelf in de wereld kunnen zetten en terug komen bij jezelf na een nare periode in je leven en weer zingeving ervaren! Training en therapie voor jong en oud.

N

Na 1 sessie een helder plan van aanpak

N

Voor jongeren en volwassenen

N

Angst en stress klachten verminderen aanzienlijk

N

Vergroot je zelfvertrouwen

N

Veilig kennis maken met geestelijke gezondheidszorg

N

Behandeling "terug in emotioneel evenwicht"

N

Behandelingen voor de kinderen en volwassenen met dyslexie

N

Behandelingen ADHD en HSP

N

Behandelingen voor verslavingsgedrag

N

Behandelingen voor stress tijdens de zwangerschap

Stichting NPG is er voor jongeren die in sociaal isolement en armoede opgroeien!

Jongeren hebben het recht om te leren en zich te kunnen ontwikkelen!

(kinderrechten artikel 6 bron: kinderrechten.nl) 1 op de 13 kinderen in Nederland groeit op in armoede

Dit vinden wij van Stichting NPG een onnodige en oneerlijke start.

Als een jongvolwassenen afhankelijk wordt door (sociale) armoede en zich maatschappelijk buitengesloten voelt, ben je als jongere extra kwetsbaar en begin je je leven met een leef achterstand.

Stichting NPG is een leefomgeving en veilige leerschool voor de ontwikkeling van sociale zelfredzaamheid voor jongeren die in armoede en in een sociale leef achterstand opgroeien.

 

Wil jij ook een maatschappelijke bijdragen leveren aan de toekomst van deze groep jongeren?

Doneer een training sociale vaardigheden.

Eenzaamheid, angst en stress

Lichaamsgerichte psychotherapie voor het hervinden van innerlijke rust, vertrouwen en zingeving. Psychotherapie levert een bijdrage aan emotioneel evenwicht. Kijk direct in de agenda wanneer je terecht kunt. Bij een aanvullende zorgverzekering wordt vaak een deel van de sessie vergoed. Vraag ernaar bij de zorgverzekeraar.

Pesten en negatieve groepsdruk

Sociale vaardigheidstraining leert je om te gaan met negatieve groepsdruk en te begrijpen welke plek je bewust en onbewust in je sociale omgeving inneemt. Door middel van cognitieve gedragstraining leer je in 3 sessies je sociale contacten positief te vormen in je toekomst. Geschikt voor jong en oud!

Ondernemen en chronische stress

De verantwoordelijkheid en belangen van het bedrijf en privé kunnen zwaarder ervaren worden dan verwacht. Zeker nu tijdens de huidige pandemie. De balans tussen privé belangen en bedrijfsbelangen raken zoek en zorgt voor chronische stressklachten. Organisatie advies & Disterss therapie voor gezond mentaal ondernemen.

Deel vergoeding mogelijk bij de aanvullende zorgverzekering. Vraag ernaar bij de zorgverzekeraar!

Tijdens en na de lockdown terugkomen in je kracht!

Niet voor iedereen is de lockdown een fijne tijd. Ook 2021 is een jaar waar veel sociale mogelijkheden en ontwikkelingen wegvallen. Eenzaamheid en isolement ligt op de loer en kan een druk leggen op school, werk en relaties. Vaak zoeken mensen pas hulp als zij echt lichamelijk ziek worden van de stress of angst.

Praktijk Inezpire is er voor ieder persoon die in een situatie terecht komt wat emotioneel en qua stress zwaarder ervaren wordt dan verwacht. Met hart en ziel geef ik trainingen voor jongeren en volwassenen en therapeutische sessies voor het verwerken van trauma, verlies, angst, overprikkeling en stress. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen, meer balans,  innerlijke rust en plezier in je leven. Mijn manier van begeleiden van jongeren en volwassenen kenmerkt zich als veilig, vakkundig, persoonlijk, praktisch, een warm hart en humor. Maak de eerste stap, je hoeft het niet alleen te doen.

 

Wat mensen ervaren bij de training of therapie

Iñez heeft een opmerkelijk vermogen om verder te kijken dan de zichtbare kant van een persoon en haar klanten te begeleiden bij het verkennen en ontwikkelen van hun voelbare capaciteiten. Haar vaardigheden zijn buitengewoon nuttig voor individuen die aan een nieuwe carrière of persoonlijke reis beginnen, of waar ze voor uitdagingen komen te staan in een nieuw zakelijk paradigma dat nog niet eerder in hun carrière is voorgekomen. Inez is buitengewoon toegewijd en zeer professioneel, ondersteund door haar eigen ervaringen. Haar aanpak is niet de traditionele “Carrière Coach”; het is echt veel meer dan dit.
Andy

President & Group CEO, Aston Martin Lagonda

Ik kan met volle overtuiging zeggen GOED! Mijn leven is weer mijn leven geworden. Ik word niet meer geleid door onzekerheid, angst en intense vermoeidheid. Ik sta weer met beide benen op de grond en voel weer! Maar nog veel belangrijker; Ik heb de touwtjes weer in handen. De therapie is pittig, confronterend en veilig. Niet een programma wat uit een boekje wordt afgewerkt, maar echt gerichte hulp en betrokkenheid wat op mij van toepassing is. 

Carine

HR Office Manager