Angst bij kinderen overwinnen

Vraag gratis het e-book aan en leer om beter om te gaan met angst
Verlos jezelf van angst en paniekaanvallen e-book

Download het e-book

Nog 1 stap verwijderd om jouw angst te overwinnen!

Bij een dreigend gevaar stokt je adem, bonkt je hart en spannen spieren aan. Deze reactie duidt erop dat je lichaam zich klaar maakt om te vechten of te vluchten. Angst hoort bij het normale leven. Het kan ons beschermen voor schadelijk gedrag of het aanzetten tot het leren voor het examen. Sommige mensen zijn echter vaak zo bang dat een normale ontspannen dag beleven niet meer mogelijk is. Zij lijden aan angst. Naar schatting lijdt 15 % van de mensen aan angst, paniek en hyperventilatie die zich ontwikkelen in een stoornis. Gelukkig kun je er zelf wat aan doen om beter met angst om te gaan. Er zijn goede behandelingen beschikbaar. Het e-book staat vol met heldere informatie om uit te zoeken wat jou kan helpen.

Je hoeft het niet alleen te doen, je wordt hier wel geholpen om er zelf wat aan te doen!

vechten tegen eenzaamheid

Minder stress en angst

Leer met de lichamelijke reacties van angst om te gaan zoals;  benauwdheid, hartkloppingen, paniek, zweten en angst om dood te gaan, ziek te worden of uit controle te raken met jezelf. Als je leert beter met de stress en angst in je lichaam om te gaan, gaat de angst ook vaak weg.

Meer zelfvertrouwen

Angst zorgt er voor dat je niet goed kan eten, slecht slaapt en mensen uit de weg gaat. Dat is niet gezond en hulp is dan nodig vanuit je omgeving. Leer beter om te gaan met piekeren, vermijdingsgedrag, straatvrees, sociale situaties en contacten, besluiteloosheid en somber denken. Iedereen kan dat, jij ook!

Rust in je hoofd

Baas zijn over je eigen lijf en gedachten. Er zijn verschillende behandelingen die ondersteuning geven in het herstellen van een angst en paniekaanval of hyperventilatie. Hoe je op de behandeling reageert is verschillend, want iedereen is uniek. Daarom is het goed om meer te weten over de verschillende behandel mogelijkheden.

Professionele hulpverlening bij angst

Meer dan 15 jaar ervaring in het behandelen & oplossen van angstproblematiek. Praktische kindertherapie en coach voor volwassenen. Door middel van positieve psychosociale kindercoaching en therapie. Een holistische en praktische aanpak voor het behandelen van lichamelijke stress, geestelijke overbelasting en angstige gevoelens met paniekaanvallen. Geen praatsessies, maar de inzet van praktische vaardigheidstrainingen. Hierdoor krijg je snel inzicht en grip op jouw gevoelens en het handelen in gedrag en/of het gedrag van anderen. Mijn begeleiding kenmerkt zich als veilig, vakkundig, persoonlijk, praktisch, met warm hart en een tikkeltje humor. Ook hulp bij angst en HSP, ASS, ADHD, eet, slaap & concentratieproblemen. Je hoeft het niet alleen te doen, je leert het hier wel zelf te doen.

Verlos jezelf van angst en paniekaanvallen e-book

Zet nu de eerste stap in de behandeling naar angst

Inezpire - Beyond Coaching @2021

Alle rechten voorbehouden