Generatie management voor familiebedrijven

Proces begeleiding voor de familiebelangen

 

Sociale innovatie trainingen voor het familiebedrijf.

Wat is sociale innovatie?

Slimmer werken. Innovatief organiseren. Allemaal termen die gebruikt worden om aan te geven dat de onderscheidende factor binnen het familiebedrijf, het concurrentievermogen, productiviteit en nieuwe producten niet vanzelf uit de lucht komen vallen, maar dat er een specifieke organisatorische context en stijl van leiding geven nodig is om vernieuwing en verbetering een kans te geven. We hebben sociale innovatie nodig om het te laten werken!

Het familiebedrijf wat zoekt naar:

  • Vertrouwenspersoon voor de familiedynamiek
  • Training en coaching in ondernemen nieuwe generatie
  • Organisatie ondersteuning tijdens grote bedrijfsveranderingen
  • Procesbegeleiding en bewaken van familiebelangen en het bedrijfs DNA
  • Generatie management voor een succesvolle bedrijfsopvolging

 

Iñez organiseert kennissessies en trainingen over sociale innovatie bij familiebedrijven en begeleidt de familiebelangen tijdens de bedrijfsopvolging, daarnaast geeft zij workshops door het hele land bij bedrijven, scholen en andere organisaties over persoonlijk leiderschap, eigenaarschap, zelfredzaamheid, team ontwikkeling en ondernemersvaardigheden. Specialisatie in generatiemanagement binnen de familiedynamiek waarbij overgeèrfde problematieken binnen het familiebedrijf behandeld worden.  

Voor meer informatie en prijzen neem contact op. https://inezpire.nl/afspraak-maken/

Psychosociaal Counselor

Volgens PLATO/CPION  Registeropleiding Psychosociale Kennis SHO HBO

Complementair Aanvullend Therapeut

Erkend therapeut bij CAT Vergoedbaar

 

Erkende Master NLP / NEI

Master opleiding by Dr. Richard Bandler Co-Developer of NLP  en NEI therapie

RET /Hypno/Regressie therapie

Erkende opleidingen Rationeel – emotieve therapie, Hypnotherapie & Regressie HBO

Wat mensen ervaren

Onlangs weer in contact gekomen, en zij is niks veranderd: vaardig, doortastend, kundig en hardwerkend. Inmiddels met een behoorlijke dosis levenswijsheid, aanvullende opleiding en ervaring. En daarbij een ontzettende lieve, warme en mooie vrouw! Ervaar haar als persoon vooral energiek, enthousiast, dapper en doortastend.

Monique

E-coach OKL/ketogene Lifestyle, Ketoservices.com

Iñez heeft een opmerkelijk vermogen om verder te kijken dan de zichtbare kant van een persoon en haar klanten te begeleiden bij het verkennen en ontwikkelen van hun voelbare capaciteiten. Haar vaardigheden zijn buitengewoon nuttig voor individuen die aan een nieuwe carrière of persoonlijke reis beginnen, of waar ze voor uitdagingen komen te staan in een nieuw zakelijk paradigma dat nog niet eerder in hun carrière is voorgekomen. Inez is buitengewoon toegewijd en zeer professioneel, ondersteund door haar eigen ervaringen. Haar aanpak is niet de traditionele “Carrière Coach”; het is echt veel meer dan dit.

Andy

President & Group CEO, Aston Martin Lagonda

Een familiebedrijf is uniek en vraagt om maatwerk.

Het werk van Inezpire reikt verder dan alleen het oplossen van problemen. Mijn doel is dat de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk is en dat de familiebelangen bewaakt worden.  Ik ga dan ook uit van twee waarden; de kracht van zelfredzaamheid en innerlijk levensgeluk!