Op deze donkerste en kortste dag van  het jaar worden wij meer dan ooit uitgedaagd om ons sociaal aan te passen.  De verplichte noodzakelijke sociale gedragsverandering kan door iedereen verschillend ervaren worden. Eigen belang  kan een grote rol spelen in beslissingen nemen als het om onze veiligheid, werk en inkomen, gezondheid en zorg gaat. Zijn deze punten uit balans is het lastig om te handelen vanuit gezamenlijk belang. Hulp is dan ook welkom voor die mensen die vanuit eigen belang aan het overleven zijn in onze leefomgeving.

IK versus WIJ

Hoe ziet jouw leven er momenteel uit? Heb je een warm en veilig thuis? Heb je werk en inkomen? Ben je veilig? Ben je gezond? Is het antwoord JA,  dan vraag ik jou tijdens deze donkere dagen samen met mij ons in te zetten voor een gezamenlijk belang tijdens de huidige Lock down tot 19 januari 2021..

Help je mee voor de daklozen deze winter?

Laat mij weten of jij nog dikke warme waterdichte heren winterjassen hebt liggen op zolder. Slaapzakken zijn zeer welkom.

Noodkreet uit inloophuizen: daklozen hebben geen goede, waterdichte winterjassen
Dakloze Amsterdammers brengen grote delen van hun dagen, en vaak ook nachten, buiten door. Ze moeten meestal ver lopen van de ene naar de andere opvanglocatie. Door kou, storm en regen. Dan is een jas die je warm en droog houdt onmisbaar. Wil je een jas komen langsbrengen? Dan kan dat direct bij onze inloophuizen.

Bezoek de website en doneer jouw oude winterjas!

Stichting Babyspullen, omdat elk kind recht heeft op een goede start!

1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Per dag worden er 50 baby’s in armoede geboren. Iedere bijdrage, groot en klein is welkom en stelt ons in staat nog meer baby’s een goede start te geven.

Stichting Babyspullen helpt gezinnen in armoede in ieder geval de eerste twee jaar vooruit met babystartpakketten.

Bezoek de website en doneer babyspullen voor de stichting online. Zo help je vanuit huis mee aan een goede start voor baby’s in armoede!

Ik wens iedereen een klachtenvrije, warme en veilige kerst toe en een kerngezond 2021!