Hervinden van zingeving & balans tussen hoofd en hart!

Maak de eerste stap naar het bouwen aan de beste versie van jezelf. Jouw kernkracht hervinden om grip te krijgen op jouw innerlijke rust en toekomst. Het ervaren van zingeving in handbereik! Maak de eerste stap.

N

Na 1 sessie helderheid en een plan van aanpak

N

Angst en pijnklachten vermindert aanzienlijk

N

Vergroot je zelfacceptatie en zelfvertrouwen

N

Kennismaken met psychosociale zorg voor slechts € 50,00

Psychosociaal trainer & therapeut

 

Mijn naam is Iñez van Boxtel, organisatie coach zowel zakelijk als privé en erkend geregistreerd Psychosociaal zorgverlener (AGB code 90108415) en geaccrediteerd complementair aanvullend therapeut CAT level 3.

Al jaren behandel ik mensen die in een situatie terecht komen die emotioneel en qua stress zwaarder ervaren wordt dan verwacht. Met hart en ziel geef ik therapeutische sessies voor het verwerken van trauma, verlies, angst, overprikkeling en overbelasting. Dit zorgt niet alleen voor persoonlijke groei, maar ook voor een groter zelfvertrouwen, meer balans, rust en plezier in je leven. Mijn manier van begeleiden van jongeren en volwassenen kenmerkt zich als veilig, vakkundig, persoonlijk, praktisch, een warm hart en humor

 

Wat mensen hebben ervaren bij de training of therapie

Iñez heeft een opmerkelijk vermogen om verder te kijken dan de zichtbare kant van een persoon en haar klanten te begeleiden bij het verkennen en ontwikkelen van hun voelbare capaciteiten. Haar vaardigheden zijn buitengewoon nuttig voor individuen die aan een nieuwe carrière of persoonlijke reis beginnen, of waar ze voor uitdagingen komen te staan in een nieuw zakelijk paradigma dat nog niet eerder in hun carrière is voorgekomen. Inez is buitengewoon toegewijd en zeer professioneel, ondersteund door haar eigen ervaringen. Haar aanpak is niet de traditionele “Carrière Coach”; het is echt veel meer dan dit.
Andy

President & Group CEO, Aston Martin Lagonda, Functie

Iñez weet in no time de kern van het probleem te pakken. Ze stelt duidelijke vragen, vraagt dieper, dwingt tot nadenken en tot het maken van keuzes. Daardoor heeft zij mij persoonlijk weer weten te focussen. De rode draad is duidelijk en geformuleerd. Ik raad Iñez absoluut aan als je je business of persoonlijke leven weer back on track wilt krijgen.
Lisette

Projectmanager communicatie, Gemeente Den Haag, Functie