Problematiek oplossen bij jongeren

  • Vind je het moeilijk met de weerstand van je tiener kind om te gaan?
  • Begrijp je het gedrag van je kind niet goed?
  • Zijn grenzen en afspraken moeilijk te handhaven in huis?
  • Beleef je veel ruzie en frustratie binnen het gezin?

Dan is dit preventie hulpprogramma voor verbindend ouderschap helemaal voor jou! Een programma die je zelf kan doorlopen. Door middel van positieve psycho training krijg je veel praktische tips en leer je een goede verbinding te maken met je kind tijdens de pubertijd.

N

Voorkomt ruzies en frustraties binnen het gezin

N

Herstel in de ouder / kind relatie

N

Verbindende communicatie technieken voor het puberbrein

N

Ontspanning & gezelligheid terug in huis

N

Bescherming tegen grensoverschrijdend gedrag

Kijk in deze agenda wanneer er plek voor je is!

Trainingen voor jeugd & gezin

vechten tegen eenzaamheid

Psychosociaal hulpprogramma voor ouders en jeugd vanaf 12 t/m 15 jaar

Een programma waar je als ouder en kind zelf kan ontdekken en kan werken aan contact herstel en sociale vaardigheden. Leer beter om te gaan met de groei van het puberbrein tot 15 jaar en de groei naar een sterk zelfbeeld en sociaal vaardig tijdens de middelbare school.

Als opvoeden niet vanzelf gaat

Psychosociaal hulpprogramma voor ouders en jeugd vanaf 16 jaar

Een programma waar je als ouder en kind zelf kan ontdekken en kan werken aan contact herstel en sociale vaardigheden. Leer beter om te gaan met de groei van het puberbrein vanaf 16  jaar en de verwachtingen in zelfredzaamheid en sociale omgang op deze leeftijd.

Coaching voor ouders en kinderen met autisme of HSP

Een coachings programma waar je als ouder en kind zelf kan ontdekken en kan werken aan contact herstel en sociale omgang door het volgen van online sessies en een werkboek. Leer hoe de informatie en communicatie met een kind met ASS of HSP als ouder op te pakken tijdens de puberteit. 

Psychosociale hulpverlening en ontwikkeling voor jeugd & gezin

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen, begeleiden en oplossen van lastige familie problematiek. Praktische training en coaching voor pubers, tieners, jongeren en het gezin door middel van positieve psycho educatie en therapie. Een holistische en praktische aanpak voor het behandelen van lichamelijke stress, geestelijke overbelasting en onderlinge negatieve energie.  Hierdoor krijg je snel inzicht en grip op jouw gevoelens en handelen in gedrag en/of het gedrag van anderen. Mijn manier van begeleiden van jongeren en volwassenen kenmerkt zich als veilig, vakkundig, persoonlijk, praktisch, met warm hart en een tikkeltje humor. Je hoeft het niet alleen te doen.

Ik ondersteun ouders en kinderen die te maken hebben met: 

  • ADHD  – ASS
  • HSP
  • Angsten & Onzekerheid
  • Sociaal isolement
  • Slaapproblemen & Concentratieproblemen

Wat mensen ervaren

Wij hebben Iñez in een heftige periode leren kennen. In eerste instantie als een vrouw vol energie en ideeën over het leven. Zo zijn er velen…… Maar door haar vermogen doeltreffend snel te handelen en denken, wist ze zich zeer fijngevoelig in te leven in onze problemen en te analyseren. De blokkades werden helder en met gepaste professionele zorgzaamheid, wist ze binnen haar uitgebreide netwerk, de passende hulpverlening te combineren die voor ons op dit moment in ons leven nodig is.

De combinatie van haar eigen manier van coaching en haar therapeutisch inzicht is naar onze mening zeer vernieuwend en doeltreffend.
Inez, we weten zeker dat je veel meer mensen een stukje gelukkiger kan maken met jouw kwaliteiten. Al is het alleen al door jou positieve energie en een “blik” in hun zelf te kunnen geven…

 

Gerard

Vader van 2 tieners

Ik kan met volle overtuiging zeggen GOED! Mijn leven is weer MIJN leven geworden. Ik word niet meer geleid door onzekerheid, angst en intense vermoeidheid. Ik sta weer met beide benen op de grond en voel weer! Maar nog veel belangrijker, ik heb de touwtjes weer in handen. De therapie is pittig, confronterend en veilig. Niet een programma wat uit een boekje wordt afgewerkt, maar echt gerichte hulp wat voor mij van toepassing is.

Carine

Moeder van een tienerzoon