Leren omgaan met angst

Vraag gratis het e-book aan en leer om beter om te gaan met angst

Verlos jezelf van angst en paniekaanvallen e-book

Download het e-book

Nog 1 stap verwijderd om te leren omgaan met angst!

Paniek, piekeren, jezelf afsluiten, benauwd zijn, hyperventilatie, hartkloppingen, koud zweet, eetproblemen, slaapproblemen en concentratieproblemen komen bij mensen voor die dagelijks in angst leven. Mensen met de diagnose angststoornis kunnen erg belemmerd worden in het dagelijks leven. Het is goed om de signalen te herkennen en beter met de angst te leren omgaan. Het e-book geeft heldere informatie om uit te zoeken wat jou kan helpen.

                         Je hoeft het niet alleen te doen, je wordt hier wel geholpen om er zelf wat aan te doen!

Minder onzekerheid

Leer met je angst prikkels uit je omgeving om te gaan. Zo kun je de angst overwinnen. Welke aanpassingen heb je nodig om minder afgeleid te raken? Door je angst prikkels uit de omgeving beter te begrijpen, kun je het gevoel van onzekerheid aanpakken.

Meer begrip en kennis

Leer jezelf beter te begrijpen en je krachtpunten te ontdekken. Doordat de angst de overhand krijgt, verlies je het contact met je krachtpunten. Wat betekent dit in je dagelijks leven en wat kun je er zelf aan doen? Thuis of op school.

Hulp en behandelingen

Chronische angst of een angststoornis is een aandoening die met diverse behandelingen aangepakt kan worden. Ook kennis opdoen hoe je omgeving positief kan ondersteunen? Het is fijn om te ontdekken wat je zelf kan doen!

 

Professionele hulpverlening bij angst

Meer dan 15 jaar ervaring in het behandelen & oplossen van angstproblematiek. Praktische kindertherapie en coach voor volwassenen. Door middel van positieve psychosociale kindercoaching en therapie. Een holistische en praktische aanpak voor het behandelen van lichamelijke stress, geestelijke overbelasting en angstige gevoelens met paniekaanvallen. Geen praatsessies, maar de inzet van praktische vaardigheidstrainingen. Hierdoor krijg je snel inzicht en grip op jouw gevoelens en het handelen in gedrag en/of het gedrag van anderen. Mijn begeleiding kenmerkt zich als veilig, vakkundig, persoonlijk, praktisch, met warm hart en een tikkeltje humor. Ook hulp bij angst en HSP, ASS, ADHD, eet, slaap & concentratieproblemen. Je hoeft het niet alleen te doen, je leert het hier wel zelf te doen.

Verlos jezelf van angst en paniekaanvallen e-book

Zet nu de eerste stap in de behandeling naar angst

Inezpire – Beyond Coaching @2021

Alle rechten voorbehouden