06-51796211 info@inezpire.nl

Psychosociaal therapeut & trainer

Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Mijn persoonlijke boodschap voor jou

Iedereen verdient een nieuwe start in zijn leven. Ongeacht waar je vandaan komt en wat er is gebeurt.

Onvoorwaardelijk en zonder waarde oordeel ben ik vanuit mijn hart een sociale zorgverlener en trainer die mensen terug zet in hun levenskracht. Dat zij weer zingeving en levensgeluk ervaren. Dat mensen groeien in hun talent en werk. Ik zie graag dat mensen ongeacht wie zij zijn, waar zij vandaan komen en wat zij hebben meegemaakt weer van het leven kunnen genieten en kansen kunnen creëren. Dat ik de passende ondersteuning en training in gedragspatronen en emotionele balans kan geven. Mensen een leven met meer zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en zelf regie en balans kan laten ervaren. Dat je leert vertrouwen op je eigen helende kracht en zelfredzaamheid. Dat de eenzaamheid ruimte maakt voor nieuwe verbinding, Daar sta ik voor.

Ervaringsdeskundige in het hervinden van innerlijke helende kracht en levensgeluk. Want ja, ik weet hoe het voelt om de zingeving kwijt te zijn en geen toekomst te zien. Hoe oude emoties en gedragspatronen in de weg kunnen zitten in je persoonlijke groei. Waardevolle kennis om met iedereen te delen op een veilige en professionele manier. “Vraagstukken over jouw vitaliteit, zelfredzaamheid, levensgeluk, zingeving, stress preventie en coachen op werk, levens-, relatie en persoonlijke vragen. Dat is waar ik mij dagelijks mee bezig houdt.”

Door mijn eigen persoonlijke ervaringen is mijn passie voor groei en ontwikkeling ontstaan voor de medemens en heb ik effectieve praktische behandelingen en therapiën ontwikkeld voor jong en oud. Daar is ook het programma Personal Life Mapping uit gekomen in samenwerking met Energiepraktijk Balance

Ik begeleid op een veilige en vakkundige manier. Door middel van een transparante aanpak per sessie, het voorhouden van een spiegel en de inzet van praktische vaardigheidstrainingen. Hierdoor krijg jij inzicht en grip en word je bewust van jouw handelen en gedrag en/of het gedrag van anderen. Mijn manier van begeleiden van jongeren en volwassenen kenmerkt zich als veilig, vakkundig, persoonlijk, praktisch, met warm hart en een tikkeltje humor. Ik ben in hart en nieren psychosociaal counselor en geaccrediteerd Coach & Therapeut bij CAT level 3. Ik help je op weg richting jouw doel en ontwikkeling in zelfredzaamheid & levensgeluk. Op die manier krijg je weer de regie over jouw eigen leven! Je hoeft het niet alleen te doen. 

Iñez van Boxtel

Psychosociaal counselor

Volg mij op Social Media:

  Iñez als Keynote spreker voor het bedrijfsleven.

In een dynamische 20 tot 45 minuten boeit Iñez het publiek over effectief leiderschap met de presentatie GORILLA WISDOM. Met gedragsspiegeling, vormen van beïnvloeding, macht, positie van de leiders en hun gedrag binnen een groep of familie. Gegarandeerd dat jij als ondernemer met een andere bril naar het team gaat kijken en de doelstellingen aanscherpt!

TEAMDYNAMIEK EN DE ONDERSTROOM. Een presentatie over de onderstroom in de omgang met mensen wordt blootgelegd binnen de organisatie van een onderneming door middel van de wet van 3! Leer tijdens deze presentatie hoe je als mens en ondernemer de sociale hiërarchie kan herkennen en positief kan beïnvloeden.

Iñez organiseert kennissessies en masterclasses over familiebedrijven in bedrijfsopvolging, daarnaast geeft zij workshops door het hele land bij bedrijven, scholen en andere organisaties over persoonlijk leiderschap, eigenaarschap, zelfredzaamheid, team ontwikkeling en ondernemersvaardigheden. Voor boekingen en prijzen neem contact op.

Psychosociaal Counselor

Volgens de PLATO/CPION  Registeropleiding Psychosociale Kennis SHO HBO

Complementair Aanvullend Therapeut

Erkend aanvullend therapeut Level 3 bij CAT

catcomplementair.nl

Erkende Master NLP

Master opleiding by Dr. Richard Bandler Co-Developer of NLP – Hypnotherapie

RET - therapie

Erkende opleiding Rationeel – emotieve therapie

Hoe mensen mij als persoonlijk ervaren

Onlangs weer in contact gekomen, en zij is niks veranderd: vaardig, doortastend, kundig en hardwerkend. Inmiddels met een behoorlijke dosis levenswijsheid, aanvullende opleiding en ervaring. En daarbij een ontzettende lieve, warme en mooie vrouw! Ervaar haar als persoon vooral energiek, enthousiast, dapper en doortastend.

Monique

E-coach OKL/ketogene Lifestyle, Ketoservices.com

Wil jij samen werken aan een mentaal en vitaal leven voor jou?

Het werk van Inezpire reikt verder dan alleen het oplossen van problemen. Mijn doel is dat de kwaliteit van leven van cliënten zo hoog mogelijk is en dat ze langer gelukkig leven. Ik ga dan ook uit van twee waarden; de kracht van zelfredzaamheid en innerlijk levensgeluk!