06-51796211 info@inezpire.nl

Psychosociaal trainer en therapeut

Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Mijn verhaal voor jou

Vanuit mijn hart zie ik graag dat mensen ongeacht wie zij zijn en waar zij vandaag komen en wat zij hebben meegemaakt, weer net zoveel van het leven kunnen genieten en kansen kunnen creeëren na een tegenslag. Dat ik de passende ondersteuning kan geven aan jong en oud naar het terug komen in je eigen kracht en het vergroten van je zelfredzaamheid. 

Veel praktijk ervaring in het geven van persoonlijke emotionele intelligentie training, organisatie advies en teamontwikkeling met erkende opleidingen. “Vraagstukken in jouw loopbaan, ondernemerschap, stress preventie en coachen op herkenbare levens-, relatie en persoonlijkheidsvragen. Dat is waar ik mij dagelijks mee bezig houdt.” Denk aan vragen als ‘ik wil de controle leren loslaten, zodat ik wat meer kan genieten’, of ‘ik wil graag wat assertiever zijn’ of ‘ik wil beter met groepsdruk om kunnen gaan en meer overzicht in mijn leven ervaren’.

Door mijn eigen persoonlijke ervaringen is mijn passie voor groei en ontwikkeling ontstaan en heb ik een effectief en vakkundig programma ontwikkeld voor jong en oud. Daar is ook het programma Personal Life Mapping uit gekomen in samenwerking met Energiepraktijk Balance

Ik begeleid en ondersteun op een praktische manier, namelijk door middel van een transparante aanpak per sessie, het voorhouden van een spiegel en de inzet van praktische vaardigheidstrainingen. Hierdoor krijg jij inzicht en word je bewust van jouw handelen en gedrag en/of het gedrag van anderen. Mijn manier van begeleiden van jongeren en volwassenen kenmerkt zich als veilig, vakkundig, persoonlijk, praktisch, met warm hart en een tikkeltje humor. Ik ben in hart en nieren psychosociaal counselor en geaccrediteerd Coach & Therapeut bij CAT. Ik help je op weg richting jouw doel en ontwikkeling in zelfredzaamheid. Op die manier krijg je weer de regie over jouw eigen leven! Je hoeft het niet alleen te doen. 

Dat het onmogelijke weer mogelijk wordt in je leven met een heldere koers.

Iñez als Keynote spreker voor het bedrijfsleven.

In een dynamische 20 tot 45 minuten boeit Iñez het publiek over effectief leiderschap met de presentatie GORILLA WISDOM. Met gedragsspiegeling, vormen van beïnvloeding, macht, positie van de leiders en hun gedrag. Gegarandeerd dat jij als ondernemer met een andere bril naar het team gaat kijken en de doelstellingen aanscherpt!

TEAMDYNAMIEK EN DE ONDERSTROOM. Een presentatie over de onderstroom in de omgang met mensen wordt blootgelegd binnen de organisatie van een onderneming door middel van de wet van 3! Leer tijdens deze presentatie hoe je als mens en ondernemer de sociale hiërarchie kan herkennen en positief kan beïnvloeden.

Iñez organiseert kennissessies en masterclasses over familiebedrijven in bedrijfsopvolging, daarnaast geeft zij workshops door het hele land bij bedrijven, scholen en andere organisaties over persoonlijk leiderschap, eigenaarschap, zelfredzaamheid, team ontwikkeling en ondernemersvaardigheden. Voor boekingen en prijzen neem contact op.

 

Volg mij op Social Media:

Psychosociaal Counselor

Volgens de PLATO/CPION  Registeropleiding Psychosociale Kennis SHO HBO

Complementair Aanvullend Therapeut

Erkend aanvullend therapeut Level 3 bij CAT

catcomplementair.nl

Erkende Master NLP

Erkende Master opleiding by Dr. Richard Bandler Co-Developer of NLP

RET - therapie

Erkende opleiding Rationeel – emotieve therapie

Hoe mensen mij als persoonlijk ervaren

Onlangs weer in contact gekomen, en zij is niks veranderd: vaardig, doortastend, kundig en hardwerkend. Inmiddels met een behoorlijke dosis levenswijsheid, aanvullende opleiding en ervaring. En daarbij een ontzettende lieve, warme en mooie vrouw! Ervaar haar als persoon vooral energiek, enthousiast, dapper en doortastend.

Monique

E-coach OKL/ketogene Lifestyle, Ketoservices.com

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Het werk van Inezpire reikt verder dan alleen het oplossen van problemen. Mijn doel is dat de kwaliteit van leven van cliënten zo hoog mogelijk is en dat ze langer gelukkig leven. Ik ga dan ook uit van twee waarden; zelfredzaamheid en levensgeluk!