06-51796211 info@inezpire.nl

Balans, toekomst en levensgeluk hervinden

t

Ervaar jij regelmatig stress

Zit je vaak te piekeren of wordt je overvallen door angst. hartkloppingen, hyperventilatie, eet en/of slaapproblemen. Hoe krijg ik grip op stress?

t

Overvallen door een gevoel van eenzaamheid

Het gevoel dat niemand je begrijpt of echt ziet, niets wat je doet tijdens de dag zorgt dat het gevoel van eenzaamheid echt weg gaat. Wat is het verschil tussen alleen zijn en eenzaamheid?

t

Gevoelens van angst of onzeker zijn?

Lukt het maar moeilijk jezelf te motiveren, de huidige situatie te accepteren en wordt je overvallen door somberheid, angst en onzekere  gevoelens. Wat kun je zelf doen om minder angst en onzekerheid te ervaren?

Samen werken aan een mentaal sterk & vitaal leven

Weer in je eigen levenskracht komen te staan en 100% met jezelf in contact komen. Weer zelfvertrouwen te ervaren en voelen dat je stevig in je schoenen staat. Goed je grenzen kan aangeven en beter met jouw werk en privé omgeving kan omgaan. Weten waarom je hier bent en een nieuwe start maken met een stabiele levenskoers. De behandeling van Inezpire® leert je:

  • de antwoorden binnen persoonlijke vraagstukken te ontdekken
  • Versterkt jouw persoonlijke en sociale kwaliteiten en vaardigheden
  • Vermindert (werk) stress & angst
  • Verbeterd jouw innerlijke rust & vertrouwen
  • Het vergroten van je uniekheid, identiteit en kiezen waarvoor je staat
  • Leren loslaten om dichter bij jezelf te komen 

Ervaar jouw innerlijke kracht, de zelfredzaamheid, de zelfregie , de zelfacceptatie en persoonlijke groei binnen jouw handbereik. 

 

Voor ieder persoon die het beste uit zichzelf, relaties, gezondheid, werk en carrière wilt halen.

100 % nieuwe start en weer in contact met jezelf

Psychosociaal therapeut in het terugzetten van mensen in hun eigen levenskracht. Voor iedereen die door lastige onverwachte situaties of door overmacht niet meer goed in het leven kunnen functioneren en van eigen levensgeluk kunnen genieten.

Voor ieder persoon die de beste versie van zichzelf wilt ontwikkelen en de zingeving wil hervinden. Zakelijke en persoonlijke coaching: Organisatie psychologie – Systemisch werken – Training sociale vaardigheden – Soft Skills ontwikkeling – Levensloop psychologie – Stressreductie & Reintegratie programma

Therapieen voor jong en oud: Hypnotherapie – Reconnecting Healing – Innerlijk kind therapie – Neuro Linqiustic Programming – Rationeel Emotieve therapie                                               

Ervaar jouw innerlijke kracht & zingeving met nihil kans op terugval.

Persoonlijke begeleiding

Als mensen terugvallen in bijv.: een burn-out zijn zij vaak zoekende naar handvatten in hun dagelijks leven zonder terugval. Vanuit levensloop psychologie en tijdslijnen uitwerken ontwikkelen mensen nieuwe handvatten die nu nodig zijn. De aanpak is dan ook praktisch, vakkundig, confronterend maar bovenal veilig waar mensen zich gehoord en begrepen voelen.

Met plezier aan het werk

Deze praktische en vakkundige begeleiding in mentale vitaliteit en acceptatie therapie is voor iedereen die langer dan 4 weken uit hun levens- en werkritme geraakt zijn. Een aanvullende zorg indien de reguliere re-integratie processen niet toereikend genoeg zijn.

Geluk en een goede relatie

Niets is zo uniek als de relatie met jezelf en met de ander. Dat maakt het wel eens ingewikkeld en complex. Begeleiding voor (samengestelde) gezinnen op maat. Tijdens de sessies leer je goed in kaart te brengen hoe je met situaties omgaat vanuit je hart en vanuit je hoofd. Verwachtingen en leefpatronen worden vanuit diverse kanten belicht en sociale vaardigheden ontwikkelt door middel van Cognitieve Gedrags- Therapie.

Ervaringen van mijn klanten

Iñez heeft een opmerkelijk vermogen om verder te kijken dan de zichtbare kant van een persoon en haar klanten te begeleiden bij het verkennen en ontwikkelen van hun voelbare capaciteiten. Haar vaardigheden zijn buitengewoon nuttig voor individuen die aan een nieuwe carrière of persoonlijke reis beginnen, of waar ze voor uitdagingen komen te staan in een nieuw zakelijk paradigma dat nog niet eerder in hun carrière is voorgekomen. Inez is buitengewoon toegewijd en zeer professioneel, ondersteund door haar eigen ervaringen. Haar aanpak is niet de traditionele “Carrière Coach”; het is echt veel meer dan dit.

Andy

President & Group CEO, Aston Martin Lagonda

Iñez ziet meer van jou dan de persoon die je denkt dat je bent; ze kan je helpen om op een zo vriendelijk mogelijke manier uit je comfortzone te stappen; ze is echt vastberaden en professioneel om je te helpen de beste persoon te worden die je kunt zijn.

Astrid

Secretaresse, Maatschap Longartsen St. Antonius ziekenhuis

Jouw eerste stap naar groei is binnen handbereik!

Ben jij klaar voor een eerste stap. Laat jouw persoonlijke behoefte en dilemma’s goed in kaart brengen. Het brengt je helderheid, overzicht, rust en motivatie voor een nieuwe richting in je leven.

Maak de eerste stap naar een leven in balans.

Vraag een vrijblijvend verdiepings- of kennismakings- gesprek aan

Veelgestelde vragen

Wat wordt er van mij verwacht?

Antwoord:

Er wordt voor het starten van een training, programma of therapie verwacht dat je open en eerlijk het kennismakingsgesprek aangaat. Wellicht wordt je verrast met een vraag die je niet verwacht of wordt er informatie gevraagd voor het vormen van de sessies op maat. Alle informatie wordt volgens de AGV wetgeving verwerkt en wordt met je gedeeld. 

Hoe bereid ik mij voor?

Antwoord:

Er is voor het starten van een training of sessie geen grote voorbereiding nodig. Het startpunt is NU met de kennis en kunde die je nu bezit. Daar gaan wij samen mee aan de slag. Het enige punt waar je jezelf op kan voorbereiden is met jezelf een commitment af te leggen. Je maakt de eerste stap met 100% en maakt het af. Een investering in jezelf en voor jouw toekomst.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Antwoord:

Voor de trainingen wordt altijd een voorstel gemaakt met de waarde en duur van de training op maat. Dit bedrag dient in 1 of 2 momenten betaald te worden.

Voor de programma’s is een betaling in 1 keer mogelijk. Daarnaast kan er van te voren nagevraagd worden of jouw werkgever het programma wilt betalen voor fiscaal voordeel of dat jouw zorgverzekeraar een deel wilt vergoeden. Dat hangt even af van de werkgever en hoe jij verzekerd bent bij je zorgverzekeraar.

Voor de therapieën ben ik erkend geregistreerd zorgverzekeraar. Dat betekend dat je een factuur ontvangt met de registratiecode. Hiermee kan je een deel terugvragen bij je zorgverzekeraar. Het is dan ook aan te raden om vooraf informatie op te vragen bij je zorgverzekeraar.

Voor welke vergoedingen kan ik in aanmerking komen?

Antwoord:

Via de werkgever – Vraag aan de werkgever of zij een regeling of budget hebben voor training en ontwikkeling per werknemer. Wellicht is de werkgever bereid een deel te vergoeden vanwege fiscale voordelen.

Via de zorgverzekeraar – CAT-level 3 therapeuten vallen onder de dekking bij de volgende zorgverzekeraars; Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ

Voor meer uitleg ga naar: /vergoeding-zorgverzekeraars/

Inezpire – beyond coaching is niet verantwoordelijk voor de bovenstaande informatie, mocht de verzekeraar of werkgever onverhoopt toch niet vergoeden

Ervaringen van mijn klanten

Inez haalt het beste in mensen naar boven en dat maakt haar een geweldige coach. Met haar unieke gave is het haar gelukt om de enorme chaos in mijn hoofd te organiseren. Dankzij Inez heb ik zowel persoonlijk als zakelijk een nieuwe start kunnen maken en daarvoor ben ik haar dankbaar. Iedereen die het beste in zichzelf naar boven wil halen raad ik aan om contact op te nemen met Inez!

Davey

Business Development manager, Yubico & Rapid7

Iñez weet in no time de kern van het probleem te pakken. Ze stelt duidelijke vragen, vraagt dieper, dwingt tot nadenken en tot het maken van keuzes. Daardoor heeft zij mij persoonlijk weer weten te focussen. De rode draad is duidelijk en geformuleerd. Ik raad Iñez absoluut aan als je je business of persoonlijke leven weer back on track wilt krijgen.

Lisette

Project manager Communicatie , Gemeente Den Haag

Maak plaats voor positieve energie voor jouw dromen en verlangen!

Start NU met het bouwen aan een nieuwe toekomst en ervaar meer levensgeluk.