06-51796211 info@inezpire.nl

Balans, toekomst en levensgeluk hervinden

t

Ervaar jij regelmatig stress

Zit je vaak te piekeren of wordt je overvallen door angst. hartkloppingen, hyperventilatie, eet en/of slaapproblemen. Wat is stress?

t

Overvallen door een gevoel van eenzaamheid

Het gevoel dat niemand je begrijpt of echt ziet, niets wat je doet tijdens de dag zorgt dat het gevoel van eenzaamheid echt weg gaat. Wat is het verschil tussen alleen zijn en eenzaamheid?

t

Gevoelens van angst of depressief zijn?

Lukt het maar moeilijk jezelf te motiveren, de huidige situatie te accepteren en wordt je overvallen door somberheid, angst en depressieve gevoelens. Wat is een depressie?

Naar een mentaal sterk & vitaal leven in balans

Weer in je eigen kracht staan en met jezelf in contact komen. Weer zelfvertrouwen te ervaren en voelen dat je stevig in je schoenen staat. Goed je grenzen kan aangeven en beter met jouw werk en privé omgeving kan omgaan. Een nieuwe start maken met een stabiele koers.

 De begeleiding leert je:

  • de mogelijkheden binnen persoonlijke vraagstukken te ontdekken.
  • Versterkt jouw persoonlijke en sociale leiderschapskwaliteiten.
  • Vermindert (werk) stress
  • Verbeterd jouw besluitvormingscapaciteiten.

Je kan weer relaxter in dit leven staan en veel meer genieten! Je leeft niet meer in je hoofd, maar meer met je hart. Je hebt de touwtjes weer in handen. Durf voor jezelf op te staan en een stabiele koers in eigen ontwikkeling op te pakken. Je leven wordt weer jouw leven vol overgave en binnen je eigen mogelijkheden.

Voor ieder persoon die het beste uit zichzelf, relaties, gezondheid, werk en carrière wilt halen.

100 % nieuwe start en weer in contact met jezelf

Evaringsdeskundige en professional in het terugzetten van mensen in hun eigen kracht. Voor mensen die door lastige onverwachte situaties of door overmacht niet meer goed in het leven kunnen functioneren en genieten.

Dat is de reden dat ik een begeleidingsprogramma heb ontwikkeld voor ieder persoon die na een val in zijn leven de zelfregie en innerlijke kracht wil ontwikkelen en hervinden. Een nieuwe start wilt maken met een stabiele aanpak en nihil kans op herhaling of terugval!  Een persoonlijk praktisch plan op maat, met begeleiding en ondersteuning in groei voor jouw persoonlijk emotionele intelligentie ontwikkeling. Verschillende trainingen en therapieën voor jong en oud op het gebied van relaties, werk, carriere, mentale en psychische gezondheid, zelfredzaamheid en sociale vaardigheden. Het is mij en vele cliënten gelukt zonder terugval. Jou lukt het zeker! 

Ervaar persoonlijke groei van  levensgeluk, zonder angst met nihil kans op terugval.

Nihil kans op terugval

Als mensen terugvallen in bijv: een burn-out, (achteraf gezien) opnieuw een burn-out krijgen, zijn zij heel erg zoekende naar handvatten om te herstellen en weer gezond terug te kunnen keren in hun dagelijks leven en op de werkvloer. De aanpak is dan ook praktisch, pittig, confronterend maar bovenal veilig waar mensen zich gehoord en begrepen voelen. Niet een programma wat uit een boekje wordt afgewerkt, maar écht gerichte hulp wat op dat moment van toepassing is.

Met plezier aan het werk

Volg je de sessies voor re-integratie wat gericht is op zelfredzaamheid en zelfregie, dan zijn de mensen gemiddeld binnen 4 weken weer aan het werk of maken een aangepaste start waar zij zich prettig en gemotiveerd bij voelen. Dit programma is aan te bevelen voor mensen die langer dan 3 maanden uit hun levensritme en werkritme zijn geraakt. Voor werkgevers met een hoog ziekteverzuim is dit een effectief programma en aan te bevelen.

Geluk en een goede relatie

Niets is zo uniek als de relatie met jezelf en die met de ander. Dat maakt het ook vaak ingewikkeld en soms complex. Ondanks de liefde en goede intenties kan de relatie vast lopen. Tijdens de sessies leer je goed in kaart te brengen hoe je met situaties omgaat vanuit je hart en vanuit je hoofd. Worden verwachtingen vanuit diverse kanten belicht. Laat je positief verrassen over de mogelijkheden in de relatie met jezelf en met die ander. Ervaar de shift.

Ervaringen van mijn klanten

Iñez heeft een opmerkelijk vermogen om verder te kijken dan de zichtbare kant van een persoon en haar klanten te begeleiden bij het verkennen en ontwikkelen van hun voelbare capaciteiten. Haar vaardigheden zijn buitengewoon nuttig voor individuen die aan een nieuwe carrière of persoonlijke reis beginnen, of waar ze voor uitdagingen komen te staan in een nieuw zakelijk paradigma dat nog niet eerder in hun carrière is voorgekomen. Inez is buitengewoon toegewijd en zeer professioneel, ondersteund door haar eigen ervaringen. Haar aanpak is niet de traditionele “Carrière Coach”; het is echt veel meer dan dit.

Andy

President & Group CEO, Aston Martin Lagonda

Iñez ziet meer van jou dan de persoon die je denkt dat je bent; ze kan je helpen om op een zo vriendelijk mogelijke manier uit je comfortzone te stappen; ze is echt vastberaden en professioneel om je te helpen de beste persoon te worden die je kunt zijn.

Astrid

Secretaresse, Maatschap Longartsen St. Antonius ziekenhuis

Jouw eerste stap naar groei is binnen handbereik!

Ben jij klaar voor een eerste stap. Laat jouw persoonlijke behoefte en dilemma’s goed in kaart brengen. Het brengt je helderheid, overzicht, rust en motivatie voor een nieuwe richting in je leven.

Maak de eerste stap naar een leven in balans.

Vraag NU een vrijblijvend kennismakings- gesprek aan

Veelgestelde vragen

Wat wordt er van mij verwacht?

Antwoord:

Er wordt voor het starten van een training, programma of therapie verwacht dat je open en eerlijk het kennismakingsgesprek aangaat. Wellicht wordt je verrast met een vraag die je niet verwacht of wordt er informatie gevraagd voor het vormen van de sessies op maat. Alle informatie wordt volgens de AGV wetgeving verwerkt en wordt met je gedeeld. 

Hoe bereid ik mij voor?

Antwoord:

Er is voor het starten van een training of sessie geen grote voorbereiding nodig. Het startpunt is NU met de kennis en kunde die je nu bezit. Daar gaan wij samen mee aan de slag. Het enige punt waar je jezelf op kan voorbereiden is met jezelf een commitment af te leggen. Je maakt de eerste stap met 100% en maakt het af. Een investering in jezelf en voor jouw toekomst.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Antwoord:

Voor de trainingen wordt altijd een voorstel gemaakt met de waarde en duur van de training op maat. Dit bedrag dient in 1 of 2 momenten betaald te worden.

Voor de programma’s is een betaling in 1 keer mogelijk. Daarnaast kan er van te voren nagevraagd worden of jouw werkgever het programma wilt betalen voor fiscaal voordeel of dat jouw zorgverzekeraar een deel wilt vergoeden. Dat hangt even af van de werkgever en hoe jij verzekerd bent bij je zorgverzekeraar.

Voor de therapieën ben ik erkend geregistreerd zorgverzekeraar. Dat betekend dat je een factuur ontvangt met de registratiecode. Hiermee kan je een deel terugvragen bij je zorgverzekeraar. Het is dan ook aan te raden om vooraf informatie op te vragen bij je zorgverzekeraar.

Voor welke vergoedingen kan ik in aanmerking komen?

Antwoord:

Via de werkgever – Vraag aan de werkgever of zij een regeling of budget hebben voor training en ontwikkeling per werknemer. Wellicht is de werkgever bereid een deel te vergoeden vanwege fiscale voordelen.

Via de zorgverzekeraar – CAT-level 3 therapeuten vallen onder de dekking bij de volgende zorgverzekeraars; Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ

Voor meer uitleg ga naar: /vergoeding-zorgverzekeraars/

Inezpire – beyond coaching is niet verantwoordelijk voor de bovenstaande informatie, mocht de verzekeraar of werkgever onverhoopt toch niet vergoeden

Ervaringen van mijn klanten

Inez haalt het beste in mensen naar boven en dat maakt haar een geweldige coach. Met haar unieke gave is het haar gelukt om de enorme chaos in mijn hoofd te organiseren. Dankzij Inez heb ik zowel persoonlijk als zakelijk een nieuwe start kunnen maken en daarvoor ben ik haar dankbaar. Iedereen die het beste in zichzelf naar boven wil halen raad ik aan om contact op te nemen met Inez!

Davey

Business Development manager, Yubico & Rapid7

Iñez weet in no time de kern van het probleem te pakken. Ze stelt duidelijke vragen, vraagt dieper, dwingt tot nadenken en tot het maken van keuzes. Daardoor heeft zij mij persoonlijk weer weten te focussen. De rode draad is duidelijk en geformuleerd. Ik raad Iñez absoluut aan als je je business of persoonlijke leven weer back on track wilt krijgen.

Lisette

Project manager Communicatie , Gemeente Den Haag

Maak plaats voor positieve energie voor jouw dromen en verlangen!

Start NU met het bouwen aan een nieuwe toekomst en ervaar meer levensgeluk.